Jeg elsker Norge!

I dag har jeg flyttet til Berlin i Tyskland! Jeg hadde spennende tid i Oslo, men jeg tror det er bedre for meg i Tyskland. Jeg mistet jobben min i Norge og følte at det er bedre for meg å jobbe for Amerikansk selskap. Det er ikke så smart å ha jobb i Oslo hvis du kan gjøre det i andre land hvilket ikke dyrt pris.

Jeg er litt redd, men håper at jeg ha bra tid i Berlin. Jeg skal reise til Oslo. Jeg elsker Norge og venner der, så jeg er sikkert at jeg skal kom tilbake snart 🙂

Jeg skal savne skog, venn og alle snill personer i Norge.

Her er noen bilder at jeg tok i Oslo da jeg bodd der.

2 kommentarer til «Jeg elsker Norge!»

  1. Ønsker deg all hell og lykke framover! Håper vi ses på skitur etter jul i Oslo-marka! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *